-2 C
Calafat, Romania
luni, 22 Ian 2018
Sistop Network
  • Pot să contribui ?

Fiecare ajutor este binevenit. Nu cerem nimănui bani sau alte bunuri ci doar puțin din timpul fiecărui individ ce dorește să ajute la creșterea inițiativei.

  • Cu ce pot ajuta?

Foarte simplu! Trimite-ne un e-mail pe adresa contact(at)olteniasud(dot)ro prin care ne spui că dorești să îți aduci aportul. Ne poți fi de mare folos la tehnoredactare (scrierea articolelor), moderare comentarii, editare greșeli sau pur și simplu poți publica un articol atunci cand ai suficient timp și inspirație la categoria care te interesează.

  • Dacă mă ofer ca voluntar voi fi obligat să scriu un număr de articole pe lună?

Nu. Întrucât nu facem profit din această inițiativă, nici nu ne permitem să îți răsplătim efortul. Fiecare voluntar este liber să contribuie atât cât poate și când poate. De asemenea, dacă vrea să se retragă este suficient un email cu intenția.

  • Contul de contribuabil poate să-mi fie șters?

Da, dar numai în cazul în care articolele tale au fost false, au atacat o persoană sau instituție aducând acuzații și jigniri grave(nefondate). Motivul principal pentru care oferim știri este informarea, nu dezinformarea sau denigrarea.

  • Trebuie să am studii în domeniu?

Nu. Dar aceasta perioada de colaborare cu Oltenia Sud îți poate adăuga o rubrică nouă în CV și te poate ajuta în cazul în care vei dori să urmezi o carieră în jurnalism.

  • Ce vârstă trebuie să am pentru a putea colabora cu Oltenia Sud?

Nu are importanță dacă ești elev sau pensionar, ori dacă ai un alt job. Noi nu avem un program fix, iar toată „munca” se face online, din confortul casei tale. Singurele cerințe sunt : cunoștințe de limbă engleză(minime), stăpânirea limbii române și cunoștințe de tehnoredactare.

Detalii de contact

Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 21, et. 1

Nr. Telefon : (+40) 769-602487

Pentru orice nelămuriri, probleme sau oferte, vă rugăm să ne lăsați un e-mail. Vă rugăm să folosiți numărul de telefon doar în caz de urgențe.

Email: contact@olteniasud.ro

Despre noi

Oltenia Sud vrea să fie un proiect inițiat de Sistop Network în colaborare cu organizația AECUB prin care să ajute la informarea comunității locale cu știri de calitate. Un alt scop este acela de a familiariza populația din Sud-Vestul Romaniei cu noile tendințe atunci când vine vorba de informare, publicitate sau vânzări online și de a-i ajuta pe tinerii elevi care doresc să urmeze o carieră în jurnalism.