DEMONSTRATIE CLUBUL KARATE TRADITIONALE FILIALA CALAFAT

0
83

Tinerii si elevii din Calafat au sansa de a practica un sport care ajuta la echilibrul fizic si psihic. Artele martiale sunt un factor important in dezvoltarea armonioasa a copiilor care in ultima perioada duc o viata sedentara, in fata unui calculator, intr-o lume virtuala care nu le ofera nimic concret. Sensei Dan Ciocan a facut o demonstratie de arte martiale in sala de sport, la care au asistat elevii Scolii Constantin Gerota din Calafat. Sensei Dan Ciocan a multumit conducerii scolii si domnului Sorin Iofcea, managerul institutiei, care a fost extrem de receptiv la aceasta initiativa.

Acest sport implica o filozofie de viata, o conduita cu valente morale si sociale, bazate pe respect, corectitudine si loialitate. In acest sens vom enumera principiile Karate, cele cinci cai de a realiza o armonie perfecta intre trup si suflet.

Stilul abordat de cei care vor coordona antrenamentele de karate va fi Shotokan-Fudokan (initiere, autoaparare si performanta), iar ca antrenori : Sensei Dan Ciocan- 6 Dan, Sempai Dan Purcarin – 2 Dan si Sempai Dan Mirica – 1 Dan.

Cei trei antrenori sunt recunoscuti de Federatia Romana de Karate Traditional si isi vor desfasura activitatea la Calafat ca o filiala a Clubului A.S.C.S.Tettsui Dojo Craiova. CEI INTERESATI SE POT ADRESA DOMNULUI DAN MIRICA- TEL: 0773.368.932
ANTRENAMENTELE SE VOR DESFASURA IN SALA DE SPORT LA SCOALA “CONSTANTIN GEROTA”CALAFAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here